Transmetuar më 19-12-2023, 15:09

Siç duket, mjafton një fjali e vetme me tri fjalë që ta joshni një mashkull.

Besojeni ose jo, tri fjalë mjaftojnë që mashkulli të fascinohet me prezencën tuaj.

“Të dua menjëherë” – janë fjalët e thjeshta, por tejet efektive që ta bëni atë për vete.

Stefan Johnson, psikoterapis, thotë se fjalitë që priten më së paku janë nxitësi i vërtetë i dëshirës dhe epshit seksual mashkullor.

“Kur një mashkull befasohet në mënyrë erotike, truri i tij liron endorfine dhe neurotransmetues të cilat e rrisin transmetimin e impulseve dhe ndikojnë në disponim”, thotë ai.

Megjithatë, esenca është që këtë fjali ta përdorni në mënyrë strategjike duke e përdorur në kohën e duhur.

Duke e bërë këtë, ju e theksoni vendosmërinë tuaj për t’i garantuar kënaqësi të vërtetë.

Ekspertët tjerë të seksit thonë se meshkujt shpeshherë ndihen të neglizhuar, ndërkaq kjo fjali i garanton atij vetëbesim.