Transmetuar më 01-12-2023, 22:06

Në cilën anë të shtratit flini? Ja çfarë partneri/je je

Sipas një studimi, bazuar në anën e shtratit ku flini, mund të zbuloni se çfarë lloj partneri jeni.

Në veçanti, studimi që citon sot noa.al zbulon se kush është partneri më i mërzitshëm apo monoton në çift.

A ankohet partneri juaj se jeni gjithmonë nervoz dhe inatçi?

Ndoshta varet nga cila anë e shtratit zgjidhni të flini.

Studimi është amerikan dhe është kryer nga një kompani e kërkimit të tregut në sondazhet online për një kompani që prodhon dyshekë.

Mbi 2 mijë amerikanë morën pjesë në studim dhe u analizuan zakonet e tyre të gjumit.

Sipas rezultateve, njerëzit që flenë në anën e djathtë të krevatit janë më të mërziturit.

Kjo është për shkak të personalitetit të tyre dhe jo sa mirë flenë.

Ndërsa ata që flenë në anën e majtë janë më të shoqërueshëm dhe të qetë.

Duke iu rikthyer njerëzve që flenë në anën e djathtë, sipas rezultateve, ata kanë një personalitet më agresiv dhe do të donin muzikën rock, filmat aksion ose horror dhe të pinë verë.

Për më tepër, 40% e njerëzve e zgjedhin atë sipas mënyrës se si e kanë më të rehatshme të ngrihen.

31% nga ana tjetër respektojnë preferencën e partnerit, 25% zgjedhin anën në të cilën e shohin më mirë televizorin.

Pra, çfarë lloj partneri jeni?

/noa.al