Transmetuar më 29-11-2023, 19:11

Ka mjaft supersticiozë që ideja iu funksionon. Është rastësi apo e vërtetë, secili bën zgjedhjen e tij. Megjithatë ka nga ata që besojnë se 6 aromat e mëposhtme sjellin mjaft para në shtëpi.

Kanellë

Sipas shkencës që nuk është vërtetuar apo rishikuar fare, kanella lejon që ndërgjegjja juaj të funksionojë në frekuencën e bollshme.

Jasemini

Një aromë natyrale që na ndihmon me tërheqjen në kuptimin e gjerë të termit. Nëse dëshironi të tërhiqni para, dashuri apo diçka tjetër jasemini mund t’ju ndihmojë.

Pisha

Nëse e keni pyetur ndonjëherë veten se nga vjen fryma e Krishtlindjes, kjo ndodh sepse aroma e pishës na bën të ndihemi të gëzuar dhe të emocionuar.

Vanilje

Duke forcuar ndjenjën e komoditetit dhe sigurisë, vanilja na ndihmon të ndihemi aq të qetë në botë sa që në një farë mënyre në mënyrë magjike, paratë do të na vijnë natyrshëm.

Karafil

Aroma e karafilit do t’ju lejojë të kaloni barrierat mendore dhe të hiqni qafe frikën tuaj të lidhur me paratë.

Shafrani

Aroma e shafranit krijon një atmosferë të të qenit i pasur në mënyrë natyrale dhe që paratë të rrjedhin drejt jush, por meqenëse është fjalë për fjalë erëza më e shtrenjtë në planet, planit tuaj financiar mund t’i duhet vetëm hapi “mos ble shafran”.