Transmetuar më 21-11-2023, 16:43

Kjo që shihni nuk është thjesht një foto por një test personaliteti mbi një iluzion optik.

A je një person i dhembshur, empatik, punëtor apo autokritik ?

Për të marrë pjesë, shikuesve u kërkohet të shikojnë imazhin dhe të vendosin nëse së pari perceptojnë një burrë apo një pikëpyetje. Ajo që ata shohin fillimisht do të ndriçojë të metat e tyre më të qenësishme, pavarësisht nëse shohin një burrë apo një pikëpyetje.

Ky iluzion u bë publik nga specialistja e iluzioneve optike Mia Yilin, një figurë e njohur në mediat sociale e njohur për ndarjen e enigmave intriguese dhe iluzioneve optike.

Pra, cilin imazh vutë re më parë, një burrë apo pikëpyetjen ?

Sipas Mia-s, nëse e keni parë mashkullin, me siguri je një person mjaft i besueshëm.

Ajo tha: “Ndershmëria është superfuqia juaj, ju besoni në autenticitetin dhe të bëni gjënë e duhur, edhe kur nuk është rruga më e lehtë.

"Por fatkeqësisht jo të gjithë ndajnë busullën tuaj morale dhe mund të jetë zhgënjyese kur të tjerët nuk i përmbushin standardet tuaja."

Nga ana tjetër, njerëzit që e panë pikëpyetjen të parët, janë ata që e marrin botën.

Gjithmonë po përpiqeni të arrini një nivel tjetër, si në jetën tuaj personale ashtu edhe në atë profesionale.

"Ju keni vendosur shumë qëllime ambicioze dhe jeni të gatshëm të punoni për t’i arritur ato," tha Mia.

Sidoqoftë, duhet të merrni kohë për të festuar çdo moment historik të vogël dhe të mos jeni aq të ashpër me veten kur gjërat nuk shkojnë sipas planit.