Transmetuar më 20-11-2023, 19:43

Në një intervistë ekskluzive në ‘Ftesë në 5’, Ermal Hadribeaj, i cili mbrojti titullin ‘ËBC Internacional’ në Uzbekistan ka treguar gjithë përjetimet e ndeshjes dhe se çfarë mendon Mike Tyson për shqiptarët, pas simbolit të shqiponjës të bërë prej tij.

Ermali ka treguar se e ka pasur idhull Tyson dhe se ka komunikuar me të, e ka shtuar se ky i fundit ka shumë respekt për shqiptarët dhe gëzon mendimin se shqiptarët janë shumë të fortë.

“O shqiptarët janë të fortë! Ka një respekt! Ka parë ndeshjen live dhe në fund është afruar te komentatorët. Ishte rasti më i bukur që mund të kishte ndodhur ndonjëherë aty”, tregoi Hadribeaj.