Transmetuar më 19-11-2023, 23:16

Banorët në BBVK kanë pasur një debat për xhelozinë.

Ishe Linda ajo që tha se pa arsye nuk xhelozon, dhe madje tha se shpesh kur sheh ndonjë femër të bukur, i thotë edhe burrit të saj ta shohë.

“Unë shpesh burrit i them ‘O Zot sa e bukur është, shihe’. Unë e di që ai nuk vrapon menjëherë pas saj, por kënaqi sytë. Është bukuri, kënaqi sytë, por jo me ia ngulë sytë 40 minuta”, tha Linda.

kjo deklaratë ka habitur disa nga banorët.