Transmetuar më 17-11-2023, 10:01

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 95.3 lekë dhe shitet me 96.3 lekë.

Monedha evropiane sot blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 106.6 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 117.7 lekë dhe do shitet me 119.5 lekë.