Transmetuar më 10-11-2023, 12:28

Berisha: Jam këtu për të denoncuar aktin çnjerëzor ndaj vogëlushes. Ky akt është një provë e kalimit jashtë cdo kontrolli të sistemit të arsimit për dhunën ndaj vogëlushes.

Unë e kuptoj që qytetarëve u ka bërë përshtypje rryshfeti i policit, por u kërkoj që të sqarojë se vërtetë polici ka shkelur kodin, ligjin dhe moralin në atë akt. Por, po ta marrësh atë akt dhe ta krahasosh me aktin e Ramës që vraponte nga ekrani në ekran për të mbrojtur djegsat.

Ajo e policit vjen si një grimcë mikroskopike. Pse ndalem këtu, se kur vjedh kryeministri është asgjë. Nuk ndalon temptimin e qytetarëve për tu pasuruar.