Transmetuar më 10-11-2023, 08:33

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 97.6 lekë dhe shitet me 98.6 lekë.

Monedha evropiane sot blihet me 104.2 lekë dhe do shitet me 104.9 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 107.4 lekë dhe shitet me 108.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 118.8 lekë dhe do shitet me 120.5 lekë.