Transmetuar më 09-11-2023, 10:22

Tiranë- Një situatë aspak e zakonshme është duke ndodhur në seancën e sotme në Kuvendin e Shqipërisë.

Deputet të opozitës kanë përmbysur karriget dhe kanë ndezuar tymuese në Kuvend, duke e bërë kështu që seanca të mbahet në kushte të jashtëzakonshme dhe aspak normale.

Kjo ka bërë që kryeparlamentarja Lindita Nikolla të kërkoj menjëherë ndërhyrjen e Gardës së Republikës për të qetësuar situatën.

Nikolla: Garda merrni masa

Berisha: Jo, jo nuk preken