Transmetuar më 09-11-2023, 10:02

Tiranë-nis sërish e tensionuar seanca e sotme plenare në Kuvendin e Shqipërisë.

Në sallë kanë hyrë deputetët e mazhorancës dhe opozitës.

Në momentin kur gazetarët tentuan të afrohen tek disa deputetë për t’i intervistuar, garda ka ndërhyrë dhe i ka penguar.

Një detaj që bie në sy është fakti se deputetët kanë mbërritur në Kuvend më herët se në seancat e tjera.