Transmetuar më 07-11-2023, 21:05

Vesa ka bërë deklarata të forta ndaj ish-partnerit të saj, futbollistit Mërgim Berisha. Sipas Vesës edhe vëllai i futbollistit e ka tradhëtuar gruan e tij me 3 fëmijë e madje i ka shkruar asaj.

“Vëllai i vet normal që flet keq për mua, sepse kam biseda (chat) që më ka shkruar edhe mua”, u shpreh ajo.

“Ai është i martuar me tre fëmijë dhe e ka tradhtuar gruan e tij e më ka shkruar edhe mua. Le të flasin çka të dojnë”, ka thënë Vesa.

“T’i kryejnë edhe borxhet e mia, të mi japin të gjitha gjërat e mia që i kam prej familjes time. Po luftoj për të drejtat e mia”, vazhdon mes tjerash ajo.