Transmetuar më 07-11-2023, 08:26

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 97.4 lekë dhe do të shitet me 98.6 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 104.6 lekë dhe do të shitet me 105.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane sot do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 109.1 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121.2 lekë.