Transmetuar më 06-11-2023, 08:42

Çifti fitues i edicionit të parë të Love Island Albania është Ueda dhe Arlindi.

Ata kanë në duar zarfin prej 50 mijë Eurosh. A do e ndajnë ata me njëri-tjetrin?

Ata zgjedhin nga një zarf secili dhe Ueda ka zarfin me 50 mijë Euro ndërsa Arlindi zarfin me 0 Euro.

E pyetur nga Luana nëse ajo dëshiron ti ndajë paratë më Arlindin, Ueda u përgjigj: “Unë zgjedh dashurinë dhe dua t’i ndajë paratë me Arlindin”!

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd