Transmetuar më 05-11-2023, 11:14

Mbrëmjen e djeshme në ‘Big Brother Vip Kosova’ ndodhi një debat i fortë mes Ganiut dhe Blerandos, ku nuk munguan as kërcënimet.

Ganiu i afrohet deri në fytyrë Blerandos dhe e kërcënon, gjë për të cilën në njërën nga netët ‘Prime’ prezantuesi Alaudin Hamiti tha se ndalohet me rregulla të këtij formati.

“Hekmu prej fytyre”, dëgjohet teksa i thoshte disa herë Blerando.

“Ej, o makaron, o pizhimuzh, o kuller, kur flet, ose më dëgjon deri në fund, ose mos m’u drejto hiç. Je mësu me gra ti. Bëj kujdes se në fyt të mbes. Unë jam Visar Dermaku,” shprehet Ganiu.

Pas pyetjes së Blerandos se çfarë i mbet në fyt, ai ndërron pak fjalinë dhe i thotë “të jetë në fyt fjala”, “dije që me Visar Dërmakun je tu fol”, “Oh selak”.