Transmetuar më 04-11-2023, 18:53

ITALI- Një 27-vjeçare në Itali është arrestuar nën akuzën e vrasjes së dyfishtë të foshnjave të saj 4 muajshe. Sipas policisë e reja ka mbytur dy fëmijët e saj një djalë dhe një vajzë, një akt që ka shokuar dhe vet forcat e rendit.

Monia Bortolotti nga Pedrengo, provinca e Bergamos , u arrestua sot në bazë të një hetimi të hapur nga prokuroria e Bergamos, e cila po hetonte vdekjen e dy fëmijëve, thuhet në media.

Arrestimi i Monia Bortolottit sot, pas hapjes së një hetimi pas vdekjes, në tetor 2022, të foshnjës dy muajshe. Në vitin 2021, foshnjat 4 muajshe vdiqën në rrethana të ngjashme. Prokurorët: “Nuk e duroi dot të qarën e tyre”