Transmetuar më 03-11-2023, 08:54

Ushtria izraelite ka njoftuar vdekjen e katër ushtarëve të tjerë që marrin pjesë në ofensivën tokësore në Gaza.

Kjo e çon numrin e përgjithshëm të ushtarëve të vrarë gjatë luftimeve në Gaza në 23, raporton gazeta Haaretz.

Kujtojmë se Hamasi më 7 tetor sulmoi Izraelin dhe vrau civilë, ndërkohë që ky i fundit është kundërpërgjigjur.

Izraeli ka deklaruar se do të vazhdojë luftën deri sa të vritet anëtari i fundit i grupit të Hamasit.