Transmetuar më 28-10-2023, 09:23

Sot, më 28 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 99.7 lekë dhe shitet me 100.6 lekë.

Euro blihet me 105.3 lekë dhe shitet 106 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109. lekë, ndërsa në shitje me 110.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.2 lekë dhe shitet me 121.4 lekë.

Këmbimi Valutor

Valuta Blihet Shitet

Euro 105.3 106

Dollari Amerikan 99.7 100.6

Paundi britanik 120.2 121.4

Franga zviceriane 109.7 110.7