Transmetuar më 27-10-2023, 15:01

Drejtori i Paraburgimit në Vlorë, Ëngjëllush Avdulaj ka paraqitur sot dorëheqjen e tij përmes një letre drejtuar Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve dhe Ministrit të Drejtësisë.

Avdulaj u shpreh se ndodhet para një oferte nga sektori publik e cila është një sfidë e re për karrierën e tij profesionale.

Ai shton se dorëheqja është e parevokueshme.