Transmetuar më 22-10-2023, 18:49

Diola është pyetur se cili është politikani më seksi teksa ajo pa ngurruar ka treguar se sipas saj, politikani më seksi është Edi Rama.

Eftuar ditën e sotme në “Mos i bjer me top” ka qenë nutricionistja Diola Dosti, e cila duket se nuk i është kursyer asnjë pyetje që i është bërë.

Diola është pyetur se cili është politikani më seksi teksa ajo pa ngurruar ka treguar se sipas saj, politikani më seksi është Edi Rama.

“Unë jam sapioseksuale dhe për mua truri është i pari. Por edhe gjatësia, stili…”- tha Diola.