Transmetuar më 19-10-2023, 23:31

Erjola Doçi ishte sot e ftuar në "Ftesë në 5", ku ka folur edhe për jetën sentimentale. Ajo zbuloi se ka qenë e lidhur me një personazh publik, por u ndanë.

“Nuk jam e lidhur. Jam e lumtur dhe e ndarë sepse nuk mund ti bësh të dyja. Është shumë e vështirë, sepse unë e dua shumë punën, por edhe personin që do të kisha në krah. Është e vështirë të ndahesh më dysh. Nëse do të isha në një zonë komforti me karrierën dhe ambicien për të ecur përpara normalisht do të kisha si dikë në krah, por tani e shoh si barrierë”, tha ndër të tjera ajo.

Ndërsa më pas pohoi se ish-i i saj ka qenë personazh që e njohin të gjithë.