Transmetuar më 18-10-2023, 23:24

Dinamika të reja e mjaft interesante po ndodhin në vilën e dashurisë në “Love Island Albania”. Në “folenë” e dashurisë radhën e ka çifti Xhesjana dhe Denis.

Në mesazh shkruhej: “Foleja e dashurisë është e hapur sonte, Xhesjana dhe Denis bëhuni gati për një natë romantike.”

Por Denisi ka marrë një vendim papritur e të gjithë menduam se ky ishte një reflektim për të pas përplasjes më Xhesikën.

”E refuzoj”.

Xhesika e cila duket shumë e tensionuar ka shtuar:

“Hyrja në ‘Fole’ bëhet me mirëkuptim nga të dyja palët, ai po e refuzon”.

Xhesjana ka zgjedhur një tjetër djalë për të kaluar natën në ‘Fole’ dhe ai është Xhulianon. Sjellim në vëmendje se ajo më herët ka shprehur simpati për Xhulianon. Këtë e kanë pritur me shumë entuziazëm të gjithë ishullorët e tjerë.