Transmetuar më 16-10-2023, 16:11

Ne jemi gati t’ju zbulojmë se cilat do të jenë tre shenjat më me fat të vitit 2024. Ky vit mund të mos jetë sinonim i argëtimit për të gjithë dhe në fakt ka shumë tranzite që shkojnë në retrogradë, madje mund të sjellin disa situata dhe probleme të pazgjidhura nga e shkuara.

Megjithatë, në këtë publikim nuk do të flasim për gjëra negative, por vetëm duam të tregojmë tre shenja të zodiakut që do të përjetojnë një 2024 të mahnitshme dhe që do të përqafohen nga fati.

Shenjat më me fat: Peshorja

Peshorja në vitin 2024 do të ketë në krah të gjithë planetët që kanë të bëjnë me famën, suksesin, dashurinë, punën, paratë dhe mirëqenien psikofizike.

Peshorja është shenja e shtatë e horoskopit, prandaj përfshin të gjithë ata që kanë lindur midis 23 shtatorit dhe 22 tetorit.

Planeti që e drejton është Venusi, planeti i bukurisë, bollëkut, përsosjes, elegancës dhe dashurisë.

Afërdita do të arrijë të jetë goxha mbizotëruese në shumë aspekte të shenjës së Peshores në vitin 2024 dhe pikërisht për këtë arsye ka kaq shumë aromë fati rreth tij.

Madje do të ketë raste kur edhe ju nuk e dini pse dhe si e meritoni gjithë këtë. Do të mendoni se kurrë nuk bëtë më shumë se sa mund të bënit apo keni bërë dhe kurrë nuk kërkuat më shumë se kaq.

Shenja juaj ka qenë gjithmonë një shenjë modeste dhe njerëzit e përulur shpërblehen herët a vonë. Dhe 2024 është viti juaj, viti i artë.

Luani

Shenja e Luanit do të jetë me fat si në dashuri ashtu edhe në punë. Por shenja juaj bart edhe një pasuri shumë të fshehtë, domethënë do të ketë momente në të cilat nuk do të duhet të punoni së tepërmi dhe në punë do të merrni merita që dhe vetë mund ta keni të vështirë të besoni se i meritoni.

Për shkak se në realitet ka energji pozitive që e bën Luanin një person shumë të dashur, ai tërheq shumë me mënyrën e tij të të bërit të gjërave, mënyrën e tij të të vepruarit dhe të rrahjes së problemeve.

Për më tepër, një Luan, pa probleme nuk do të mund ta bënte figurën e tij të mbizotërojë mbi të tjerët, është mënyra juaj për të zgjidhur telashet, mënyrë që ju bën superiorë. Ju kurrë nuk jeni dorëzuar dhe sigurisht nuk do të jetë viti 2024 ai që do ta ndryshojë këtë.

Binjakët

Hej Binjakë, 2024 për ju do të jetë një nga vitet më me fat që keni përjetuar ndonjëherë. Do të ketë disa objektiva për ju, kështu që fati do t’ju puthë sidomos në vendin e punës.

Për ju, priten shumë para dhe qëllime, ose shkurt, të gjitha ato që lidhen me kontekstin e jetës suaj: hipotetikisht, nëse jeni student/e dhe vendosni të shkoni të studioni jashtë vendit, do ta bëni dhe do të funksionojë mirë.

Do të keni një energji dhe vendosmëri të brendshme që do t’jua shtyjë përpara objektivin edhe pse ju duket sikur është shumë larg.

Dhe mbi të gjitha, për njerëzit që punojnë, do të arrini promovime në fushën profesionale që do t’ju sjellin shumë e shumë para, sepse e keni merituar. Keni dhënë kaq shumë gjatë këtyre viteve, jeni rritur si shpirtërisht ashtu edhe profesionalisht. /noa.al