Transmetuar më 13-10-2023, 23:38

Nata e dytë e ‘Dancing With The Stars’ për Inën dhe partnerin e saj të kërcimit, Eltionin e njohur si ‘Tokja’ ka nisur me debate e përplasje të ashpra me anëtarët e jurisë.

Ina i ka kërkuar Ilirit të jetë objektiv në gjykimet e tij për performancën dhe të lërë hatërmbetjet me ‘Token’ që i ka nisur në ‘Big Brother Vip’.

Ina: Nuk është “Big Brother” është “DWTS”.

Ilir: Unë të dhashë dy kritika rrotullimet kokën.

Ina: Do të vlerësoja nëse në puntatat e tjera flet për mua jo për Eltionin.

Iliri: S’kam ardhur të gjykoj Token