Transmetuar më 05-10-2023, 09:17

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.3 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 105.6 lekë dhe do shitet me 106.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 109 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 121.3 lekë dhe do shitet me 122.3 lekë.