Transmetuar më 02-10-2023, 22:06

Matni bisedat në grup në WhatsApp që jeni të përfshirë dhe numëroni në sa prej tyre përgjigjeni sepse dëshironi dhe në sa sepse jeni të detyruar. Secili prej nesh qëndron në biseda grupore pa dashur dhe ka arsyet e tij. Në çdo rast, ju preferoni të largoheni.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të mos largoheni pa “lënë gjurmë”. Dërgoni një mesazh dhe njoftojini se po largoheni po mos e bëni drejtpërdrejt. Gjithsesi do të njoftohen të gjithë, ndaj është më mirë t’i keni paralajmëruar. Jini të sinqertë dhe tregojuni atyre se si ndiheni.

Thuajini se jeni nën presion, se jeni të stresuar me kaq shumë mesazhe dhe se keni nevojë për pak kohë. Shpjegojuni atyre se nuk është faji i tyre dhe se është thjesht problemi juaj. Tregojuni atyre se si t’ju gjejnë jashtë bisedës në grup. Nëse ndiheni rehat, tregojuni se mund t’ju gjejnë në bisedat tuaja të veçanta.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd