Transmetuar më 01-10-2023, 23:13

Artemis dhe Glen u përfolën për një romancë jashtë vilës së dashurisë ‘Love Island Albania’, pasi janë parë në shoqëri të njëri-tjetrit.

Megjithatë në spektaklin e sotëm ata kanë sqaruar njëherë e mirë raportin e tyre. Në spektaklin e sotëm ata sqaruan se janë vetëm shokë.

Shumë surpriza do të ketë në spektaklin e sotëm të ‘Love Island Albania’. Një tjetër ish e dashur e njërit prej djemve të ‘Love Island Albania’ do të futet në vile.

Por nuk mbaron me kaq! Faqja zyrtare e programit zbulon se pjesë e shtëpisë së dashurisë do të bëhet sonte edhe një këngëtar i njohur.