Transmetuar më 01-10-2023, 22:14

Spektakli i Love Island Albania i natës së sotme do të ketë shumë surpriza.

I tillë ishte edhe mesazhi që dha drejtuesja e spektaklit të dashurisë, Luana Vjollca, ku tha se jeta do të ishte më e bukur për një person nëse në vend të shpifjeve dhe urrejtjes të kishte dashuri dhe respekt.

‘Sa e bukur do të ishte jeta nëse nuk do të kishte shpifje, intriga dhe urrjetje por në vend të saj të kishte më shumë dashuri, respekt dhe mirënjohje’.

Ky mesazh vjen, pasi dy ditët e fundit është përfolur se në rrjet në mënyrë ‘sekrete’ është duke qarkulluar një video erotike e saj.