Transmetuar më 01-10-2023, 21:28

Jeni kuriozë të dini se cila është shenja më mizore në dashuri? Ka një shenjë të zodiakut që, ndryshe nga të tjerat, është e famshme për thyerjen e zemrave dhe vuajtjen e partnerëve.

Astrologjia nuk ka dyshime: Demi është shenja më e pamëshirshme në dashuri.

Le të zbulojmë së bashku se si sillet kjo shenjë e zodiakut kur është e dashuruar dhe sidomos kur nuk është më e dashuruar dhe ka vendosur se duhet t’i japë fund një lidhjeje dashurie.

Demi, shenja më mizore në dashuri

Sipas horoskopit, të lindurit në shenjën e Demit, pra midis 21 prillit dhe 20 majit, janë jashtëzakonisht mizorë në marrëdhëniet e dashurisë.

Qëllimi i Demit është të gjejë dashuri të sinqertë dhe të ndërtojë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe harmonike.

Ai nuk i pëlqen marrëdhëniet e rastësishme apo miqësitë romantike. Kjo shenjë urren gënjeshtrat dhe gjysmë gjërat.

Në dashuri nuk është lloji i njeriut që bën skena, por gjithmonë e bën të qartë se çfarë dëshiron dhe mbi të gjitha çfarë nuk dëshiron apo nuk duron te partneri/ja. Intuita e tij/e saj e shtyn atë të kërkojë gjithmonë një marrëdhënie të sigurt ku mund të ndihet i kënaqur dhe i qetë.

Shenjë mizore e zodiakut

Demi e urren gënjeshtrën. Nëse zhgënjehet, tradhtohet apo përdoret, nuk ngurron t’i japë fund marrëdhënies përgjithmonë dhe mbi të gjitha nuk i jep kurrë një shans të dytë.

Karakteristikat e Demit në dashuri

Shenja e Demit, edhe nëse është shenja më mizore në dashuri, sërish drejtohet nga Venusi, planeti i dashurisë.

Demi është ambivalent në dashuri: nga njëra anë duan të kenë kontroll të plotë mbi marrëdhënien në çift, nga ana tjetër duan që partneri të respektojë hapësirat e tyre individuale.

Demi mund të jetë shumë xheloz dhe mjaft posesiv nëse partneri nuk i kushton vëmendjen e duhur. Nëse ndjen se marrëdhënia është në rrezik, befas bëhet shumë i ftohtë dhe i shkëputur.

Shenja mizore e Demit në dashuri

Nëse është vërtet i dashuruar, Demi është një partner i shkëlqyer: i ëmbël, i zhytur në mendime, përkëdhelës dhe pasionant.

Kjo shenjë është gjithashtu shumë e duruar dhe mëson nga gabimet e të shkuarës: kjo është arsyeja pse tenton menjëherë të silurojë partnerët që i konsideron të papërshtatshëm për të.

Miqësia është gjithmonë një përrallë romantike. Kini kujdes, megjithatë, Demi nuk heziton të ndahet nëse personi me të cilin po shoqërohet nuk i përmbush pritshmëritë e tij.

Kur duhet t’i japë fund një njohjeje apo një lidhjeje, nuk ka asnjë pishman apo delikatesë. Duke qenë një shenjë e Tokës, në atë rast shfaqet i sigurt, vendimtar, solid në vendimet e tij, shumë i ftohtë dhe pa emocione.

Para se të dorëzohet dhe të largohet, Demi mendohet për një kohë të gjatë: kjo është strategjia e tij për të kuptuar nëse është vërtet i interesuar për atë person apo jo.

Partneri perfekt për të lindurit në shenjën e Demit është një person me të njëjtat vlera dhe parime dhe që dëshiron të ndërtojë një marrëdhënie të qetë, paqësore dhe të qëndrueshme.

Si përmbledhje, nëse Demi ju do, ju jeni personi më me fat në botë, por nëse ai ndalon së dashuruari ju ose është i zhgënjyer, mund të jetë shumë i keq dhe mizor. /noa.al