Transmetuar më 29-09-2023, 12:21

‘Big Brother Vip Albania 3" ishte planifikuar të fillonte në vjeshtë të këtij viti.

Disa spekuluan për në shtator, disa në tetor.

Këtë e bënë dhe protagonistët dhe drejtues të spektaklit.

Sipas tyre, edicioni i tretë i këtij formati do ta kishte nisjen në 3 muajt e fundit të 2023-shit, por në disa media rozë raportohen ndryshime datash.

Spekulimi më i ri është se Top Media nuk dëshiron ta djegë spektaklin në vigjilje, ‘Dancing with the stars’ duke e transmetuar njëkohësisht me reality show ‘Big Brother Vip Albania’, ndaj është planifikuar që të nisë ose si vjet në dhjetor, ose në janar të vitit që vjen.