Transmetuar më 29-09-2023, 10:06

Mos mendoni se është një fantazi seksuale apo e ngjashme. Bëhet fjalë për diçka tjetër dhe shumë më serioze!

A keni menduar ndonjëherë pse ndodhin divorcet? Shkencëtarët duket se e kanë gjetur përgjigjen.

Hulumtimet e fundit shkencore kanë treguar një fakt shumë rrënqethës, që është se më shumë se gjysma e grave duan të ndahen me partnerët që kanë zgjedhur.

Po, e keni dëgjuar mirë, femrat janë ato që duan të divorcohen.

Ende nuk është e qartë pse lind kjo dëshirë tek to, por disa shkencëtarë thonë se femrat në shumicën e rasteve nuk e arrijnë atë që duan dhe që presin ta kenë në lidhje, bashkëjetesë apo martesë.

Studime të tjera kanë treguar se deri në 69% e grave janë të pakënaqura me marrëdhënien e tyre, raporton noa.al.

Sigurisht, këto femra ende qëndrojnë në familjet e tyre dhe përpiqen të rregullojnë gjërat që nuk funksionojnë, por megjithatë 53% e tyre fantazojnë të ndahen nga gjysma e tyre më e mirë.

Kjo tregon për një problem të madh, që është se femrat janë të pakënaqura dhe se ju si meshkuj duhet të përpiqeni ta korrigjoni këtë.

Nëse kujdeseni për lidhjen, bashkëjetesën apo martesën dhe në tërësi për familjen tuaj, bisedoni me partneren tuaj për këtë, sepse ka shumë mundësi që edhe ajo të mendojë në këtë mënyrë.

Nëse po, përpiquni t’i shpjegoni asaj se nuk ka nevojë për të vërtetuar divorcin në kokë dhe tregojini se jeni mbështetësi i saj më i madh.

Foto: Forewer/Shutterstock

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd