Transmetuar më 27-09-2023, 22:42

Nëse ju pëlqejnë iluzionet optike dhe testet e vëzhgimit, atëherë ky iluzion optik do t’ju lërë pa mend.

Iluzionet optike janë imazhe që ngatërrojnë mendjen dhe testojnë perceptimin tonë.

Ato shpesh na sfidojnë që t’i shohim gjërat ndryshe dhe sfidojnë atë që ne mendojmë se … shohim.

Iluzionet optike ofrojnë argëtim pasi janë një pushim i këndshëm nga stresi i jetës sonë të përditshme.

Por janë gjithashtu pjesë e fushës së psikanalizës pasi hedhin pak dritë mbi mënyrën se si i perceptojmë gjërat.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të iluzioneve optike. Në këtë imazh të ngarkuar në Pinterest, shihni një luan me një kreshtë të artë. Përveç luanit, në foto fshihet edhe një kafshë e dytë.

Kjo kafshë e fshehur është një mi dhe ju duhet ta gjeni brenda vetëm 5 sekondave.

Koha juaj fillon tani. Është një test i thjeshtë për të testuar vëzhgimin tuaj.

Fotografia

Përgjigjja

Fundi i kohës. Tani duhet të ndaloni kërkimin. E gjetët miun? Nëse po, sa shpejt e vutë re?

Në rast se disa prej jush ende pyesin se ku është, shikoni zgjidhjen më poshtë.

Do të shihni miun… të shfaqet, nëse e ktheni imazhin me kokë poshtë. /noa.al