Transmetuar më 26-09-2023, 10:10

DURRËS – Porti i Durrësit merr masa të rrepta sigurie pas arratisjes së shqiptarit nga burgu në Itali.

Roland Dedja me origjinë nga Durrësi, i dënuar për vrasjen e të fortit të Vlorës, Shpëtim Çupës ka mundur të arratiset ditën e hënë (24 shtator) nga burgu në Itali.

Ndërkohë që policia italiane po vijon kërkimet, janë marrë masa të rrepta sigurie dhe në Portin e Durrësit.

Dyshohet se Dedja ka planifikuar të kthehet në Shqipëri.

Kujtojmë se kjo nuk është arratia e parë për 40-vjeçarin Dedja.

Roland Dedja

Edhe në vitin 2010 është arratisur nga burgu i Pisas, së bashku me një tjetër shqiptar.