Transmetuar më 18-09-2023, 10:32

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.2 lekë dhe do shitet me 100.3 lekë.

Euro do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.9 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110 lekë dhe do shitet me 111.2 lekë.