Transmetuar më 18-09-2023, 10:17

Zërat dhe thashethemet vazhdojnë për lidhjen e mundshme mes Neymar dhe këngëtares Anitta. Nuk duket se këta të dy, të dy brazilianë, i shqetëson veçanërisht kjo bisedë, aq sa ndonjëherë edhe vetë i ushqejnë thashethemet rozë me gjeste publike.

Gjesti i fundit, të enjten, kur braziliani i Al-Hilal në postimin e tij në Instagram publikoi disa fjalë që ngritën sërish alarmin, duke shpërndarë një foto të Anitta gjatë ndarjes së çmimeve ‘MTV 2023’: "Duhet të fillojmë t’i japim më shumë vlerë brazilianes sonë. Urime Anitta, që e çon muzikën dhe vendin tonë në majat e botës!"

Mund të jetë thjesht një mesazh miqësie, por ka nga ata që shohin diçka më shumë në të. Koha do të tregojë se kush ka të drejtë.