Transmetuar më 17-09-2023, 22:38

Ish reperi Fero po e vazhdon ritmin e jetës së tij ndryshe pas përkushtimit të tij ndaj fesë Islame.

Heqja dorë nga muzika dhe TikTok, dy burimet që i sillnin të ardhura ka bërë që ish reperi të kërkojë shtigje të reja.

Fero i është futur biznesit të kriptovalutave, pasi këtë e konsideron punë “hallall” në përputhje me parimet e fesë islame.

"Emri im i ri është ‘KHATTAB’

Fero konfirmoi emrin e tij të ri

Ish-Reperi Shqiptar pasi e la muzikën për shkak të hyrjes në fenë Islame, ai tashmë ka ndërruar edhe emrin: nga Feronit tani ai quhet Khattab…

Burimi: Prive