Transmetuar më 15-09-2023, 08:25

Sot, më 15 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.4 lekë dhe shitet me 101 lekë.

Euro blihet me 106.5 lekë dhe shitet 108 lekë.

Paundi britanik blihet me 123 lekë dhe shitet me 124.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.5 lekë, ndërsa në shitje me 112 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.2 lekë, ndërsa në shitje me 75.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: