Transmetuar më 11-09-2023, 12:19

Hekurudha Shkodër-Vorë pranë Ishmit është përfshirë nga flakët.

Mësohet se zjarri ka djegur rreth 1 km traversa druri të hekurudhës.

Në vendngjarje punonjës të hekurudhës dhe zjarrfikës.

Ende nuk dihen shkaqet.