Transmetuar më 09-09-2023, 18:27

Partia Demokratike zgjodhi sot forumet e larta drejtuese, Kryesinë si dhe drejtuesit e Sekretariateve. Pas numërimit të votave Komisioni Zgjedhor njofton se Këshilli Kombëtar ka votuar si më poshtë:

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM Enkelejd Alibeaj

NËNKRYETARË

Flutura Acka Kreshnik Collaku Orjola Pompuri Roland Bejko

KRYETAR I KËSHILLIT KOMBËTAR Xhemal Bushati

KRYETAR I KOMISIONIT ZGJEDHOR Jemin Gjana

KRYETAR I BORDIT FINANCIAR Ilir Dervishi

SEKRETAR EKZEKUTIV PER ORGANIZIMIN Taulant Zeneli

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR BURIMET NJEREZORE DHE KOORDINIMIN DIXHITAL Endri Hasa

SEKRETAR EKZEKUTIV PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE Indrit Sefa

SEKRETAR PER PROGRAMIN Arber Agalliu

SEKRETAR PËR SIGURINË KOMBËTARE DHE KOORDINIMIN EURO-ATLANTIK Xhemal Gjunkshi

SEKRETAR PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIKË Gjergj Hani

SEKRETAR PËR REFORMËN ZGJEDHORE Rezart Kthupi

SEKRETARE PËR GRUAN Taulanda Jupi

SEKRETAR PËR RININË Blendi Sulaj

SEKRETAR PËR MARRËDHENIET ME PUBLIKUN Edvin Kulluri

SEKRETAR PËR PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN Alfrida Marku

SEKRETAR I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË Gentian Gaba ZËDHËNËSE Mirela Karabina

ANËTARË TË ZGJEDHUR

Agron Kapllanaj Andia Ulliri Anton Koka Azgan Haklaj Enriketa Papa Eralda Tase Fitim Zekthi Gazmend Koduzi Marinela Ziu Mateo Spaho Merita Bakiu Myzafer Elezi Oriela Nebiaj Pëllumb Seferi Selaudin Jakupllari