Transmetuar më 08-09-2023, 12:57

Dashuria, përveç fluturave në stomak dhe trazimit emocional, sjell me vete edhe shumë frikëra e shqetësime, qofshin ato vetëm për ne, partnerin/en apo marrëdhënien tonë në përgjithësi.

Në rast se nuk jeni të sigurt nëse keni ndonjë frikë të lidhur me dashurinë, testi i mëposhtëm i figurës do ta pastrojë figurën tuaj.

Nëse gjëja e parë që shihni është gruaja, makthi juaj më i keq është humbja e gjumit për shkak të dashurisë.

Fjalë për fjalë.

Ju nuk dëshironi të qëndroni ulur në shtrat gjatë natës duke pyetur veten se çfarë po bën partneri juaj në vend që të flini. Ju dëshironi siguri.

Nëse keni parë malet dhe ushtarët, ajo që ju shqetëson më shumë është nevoja juaj për të qenë të përsosur, në dukje.

Ti e di se askush nuk do të ndahet me ty vetëm sepse nuk i ke larë flokët ose nuk bëre dush një ditë – çështja është se je i/e pasigurt pa asnjë arsye. Keni nevojë për njerëz që t’ju "zhbllokojnë".

E nëse, gjëja e parë që vëreni është kali, keni frikë nga refuzimi. Nuk e lini veten të shijoni gjërat e bukura që ndodhin, sepse nuk keni lënë pas fantazmat e së shkuarës dhe keni frikë se mos lëndoheni sërish. /noa.al