Transmetuar më 05-09-2023, 08:48

Në Romë, një grua u godit me thikë për vdekje në hyrjen e një pallti në zonën e Trionfale.

Viktima quhej Rossella Nappini, një infermiere 52-vjeçare : asaj iu gjetën disa plagë me thikë në bark. Në komisariat, agjentët intervistuan disa burra për të rindërtuar dinamikën e mundshme të asaj që ndodhi dhe për të hedhur dritë mbi këtë çështje. Mes tyre edhe ish-partneri i viktimës.

Të parët që ngritën alarmin ishin fqinjët e saj dhe disa djem kur panë trupin e tij të shtrirë përtokë në hyrje të hyrjes me disa plagë në bark, të shkaktuara nga një thikë.

Megjithatë, shumë pretendojnë se kanë dëgjuar britma edhe në minutat e mëparshme.

Është urdhëruar një autopsi, e cila do të përcaktojë edhe numrin e plagëve me thikë që vrau gruan. Ndoshta sulmuesi i saj kishte kërkuar një takim të fundit për t’u sqaruar duke i vendosur një kurth ose ndoshta e ka pritur jashtë shtëpisë që të kthehej nga puna.

Rossella, e ndarë, jetonte me dy vajzat së bashku me nënën e saj të moshuar rreth 80 vjeç në banesën e pallatit në via Giuseppe Allievo