Transmetuar më 04-09-2023, 17:53

Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste është pritur prej ditësh, duke patur në mendje fjalët e Kryeministrit Rama se në 4 shtator do të bëhen ndryshime të mëdha në qeveri, gjë të cilën e konfirmoi dhe pak para se të fillonte Asambleja.

Ende pa filluar me emra konkretë, Kryeministri Rama shihet se ka filluar të djersijë.

Në fjalën e tij, Kryeministri i ka kushtuar disa minuta sektorit të turizmit.

Prej kohësh ai ka nënvizuar termin “turizëm elitar”, megjithatë në Asamble Rama u shpreh për “turizmin në nivel të ulët dhe mesatar”, për të cilin thotë se nuk do të jetë burimi i vetëm i të ardhurave për këtë sektor.

https://noa.al/lajmi/2023/09/2401081.html

https://noa.al/lajmi/2023/09/2401071.html

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd