Transmetuar më 04-09-2023, 13:40

Formati ndërkombëtar, “Love Island Albania” nisi mbrëmjen e sotme në Tv Klan, në drejtimin e Luana Vjollcës. Që në natën e parë kanë ndodhur edhe puthjet e para.

Islanders ishin duke festuar natën e parë brenda në shtëpi dhe në egzaltim e sipër Amadea me Sofilën shkëmbyen një puthje.

Ndërsa puthja tjetër ishte mes Salionit dhe Amadeas.

Disa nga islanders ishin të ulur në një nga ambientet e vilës luksoze ku ishte një mbishkrim “Puç Puç”, aty ku ndodhën edhe puthjet.