Transmetuar më 02-09-2023, 14:07

Pas publikimit të pamjes aspak normale të një pushuesi me tanga në plazhin publik të Sarandës, Policia Bashkiake dhe Policia e Rendit kanë shkuar në Plazhin e Ri.

Pasi kanë gjetur pushuesin me veshje aspak normale në një plazh të frekuentuar nga fëmijë, punonjësit e Policisë i kanë komunikuar urdhrin për t’u larguar menjëherë nga plazhi, urdhër të cilin e ka zbatuar pa kundërshtim. Saranda Web