Transmetuar më 26-08-2023, 11:55

Teksa gjendje shëndetësore e fëmijëve në urgjencën e Vlorës është e stabilizuar tanimë dhe mbrëmjen e djeshme 22 prej tyre lanë spitalin, mësohet se AKU ka ushtruar kontrolle në anijen në të cilën udhëtuan të helmuarit.

AKU ka marrë mostra dhe po pret analizat nga Tirana.

Sipas informacioneve turistët kanë konsumuar ushqim në anije, ndërsa disa të tjerë kanë konsumuar ushqimin qe kanë pasur me vete.

AKU ka gjobitu me 600 mijë lekë të reja anijen për mungesë të kushteve higjeno sanitare.