Transmetuar më 26-08-2023, 08:41

Buffon, një foto e Gianluca Viallit dhe një peizazh i bukur malor në sfond. Kështu ish-portieri, tashmë pasardhës i ish-sulmuesit të ndjerë si kryetar i delegacionit të kombëtares italiane, ka dashur të kujtojë mikun e tij.

Në billbord shkruhet "faleminderit kampion, edhe golfi shikon lart". Ndërsa Buffon shkroi në Instagram: "Në çdo vend, kujtimi juaj është i gjallë brenda secilit prej nesh. Gjithmonë në zemrat tona, Gianluca, numri 9".

Një referencë e qartë për një nga pasionet e tij më të mëdha, golfin, së bashku me numrin e fanellës.