Transmetuar më 24-08-2023, 18:50

Personat që shihni më poshtë janë viktimat e aksidentit në veri të Moskës, ku një avion në pronësi të kreut të Wagner, Yevgeny Prigozhin është rrëzuar dhe më pas ka shpërthyer. Në bordin e avionit ndodheshin 10 persona, përfshirë edhe Prigozhin.

Yevgeny Prigozhin

Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Imazhi i parë tregon Dmitry Utkin, krahun e djathtë të Yevgeny Prigozhin në hierarkinë e grupit mercenar ëagner.

M Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Më pas shohim Alexander Totmin, një luftëtar ëagner që supozohet të jetë një nga truprojat e Prigozhin.

Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Valeriy Chekalov, më poshtë, thuhet se ishte zëvendësi i Prigozhin dhe përgjegjës për logjistikën e Grupit ëagner.

Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Sergei Propustin ishte një luftëtar i ëagner-it, por pak më shumë dihet për 44-vjeçarin.

Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Rustam Karimov ishte bashkë-piloti i avionit.

Tragjedia me 10 të vdekur në avionin në veri të Moskës, Kristina Raspopova ishte stjuardesa dhe e vetmja grua që humbi jetën në aksident.