Transmetuar më 22-08-2023, 09:47

Monedha e eurozonës shitet sot me 106.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 98 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 124.4 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 73.2 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 110.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.