Transmetuar më 21-08-2023, 08:35

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 96 lekë dhe shitet me 97.5 lekë.

Monedha evropiane euro blihet me 104.5 lekë dhe shitet me 106 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 108.3 lekë dhe shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik blihet me 121.8 lekë dhe shitet me 123.3 lekë.