Transmetuar më 14-08-2023, 08:17

Më 27 gusht, familja “Aveiro” do të festojë në Madeira pagëzimin e mbesës së Cristiano Ronaldos, Valentinës, vajzës së motrës së tij, Katia Aveiro. Kjo ngjarje familjare, që mund të shërbejë për bashkimin e familjes, do të ketë mungesën e futbollistit, fëmijëve dhe partneres së tij, Georgina Rodríguez, të cilët nuk do të mund të bëjnë një udhëtim kaq të gjatë gjatë fundjavës për shkak të angazhimeve të tyre në Arabinë Saudite.

Rasti do të ishte i përsosur për të afruar sërish pozicionet mes familjes “Aveiro” dhe Georgina. Megjithatë, këto lloj takimesh nuk janë më aq të lehta si më parë, pasi lojtari u bashkua me Ligën e Arabisë Saudite. Katia Aveiro është përpjekur të bëjë gjithçka që ishte e mundur që takimi të realizohej, pasi edhe vetë ajo jeton në Brazil.

Ditët e fundit u bë e ditur se Cristiano Ronaldo nuk mundet të marrë pjesë në këtë event për shkak të angazhimeve sportive me klubin e tij, Al-Nassr. Ndonëse, në një farë mënyre, kishte dyshime nëse Georgina Rodríguez do të merrte pjesë në pagëzimin e mbvesës së burrit pa lojtarin, pasi ajo ka më shumë lehtësira.

Vëllai i madh i Cristianos, Hugo Aveiro, ka konfirmuar se as Georgina Rodríguez nuk do të marrë pjesë në eventin familjar për shkak të angazhimeve të ndryshme në Arabinë Saudite. Një situatë që nuk ka ndihmuar në përmirësimin e marrëdhënieve dhe thashethemet për një krizë mes familjes së yllit portugez dhe influencës argjentinaso-spanjolle.